Supermarktketen Colruyt kondigt belangrijk nieuws aan voor hun klanten

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Colruyt heeft vandaag belangrijk nieuws te melden. Het nieuws belangt alle klanten aan die hun boodschappen doen in de supermarktketen.

Vanaf 22 mei is het bij Colruyt mogelijk om met de Xtra-kaart te betalen. De kaart vervangt de oude betaalkaarten van Colruyt, weet Het Nieuwsblad.

Xtra-kaart
“Voorheen kon je al betalen in de winkel met de bancontact-SEQR-app”, vertelt woordvoerder Hanne Poppe, “maar binnenkort kan je rechtstreeks betalen met je Xtra-kaart”. De functie komt er ter vervanging van Colruyt-betaalkaarten.

Geen kredit - of debaart
“De Xtra-kaart wordt geen krediet- of debetkaart. Via een domiciliëring wordt het aankoopbedrag van de rekening gehaald. Twee bankwerkdagen na je aankoop gaat het geld van je rekening.”

Gezinnen
De Xtra-kaart kan je ook gebruiken in de andere winkels van Colruyt zoals OKay, Bio-planet, Dreambaby… Ook voor gezinnen is de kaart nuttig omdat je met duplicaten kan werken. Zo kunnen verschillende leden van het gezin met één kaart de boodschappen doen.

Profielen
“Let op, er bestaan verschillende profielen, die hebben elks een aparte limiet. Je moet het juiste profiel, met de juiste wekelijkse limiet, naargelang je gezins- of samenlevingsvorm", luidt het nog.