Pure horror! Killerclown Kevin L. en een mislukte jodelaar drongen zondagavond het huis van zijn Kevin’s ex binnen. Haar kinderen moesten toezien hoe hij hun moeder de keel oversneed

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Twitter/Facebook
Kevin L. toverde als clown een glimlach op honderden kinderen hun gezichten, maar met zijn eigen stiefkinderen klikte het totaal niet. Hij nam zijn kompaan, jodelaar Dietwin H zondagnacht mee naar het huis van zijn vriendin.

Kevin L had een relatie met Caroline D. Aangezien het niet klikte met de kinderen, maakte zij een einde aan de relatie. Reden genoeg voor Kevin om haar te vermoorden. Dat deed hij met een mes. Voor de ogen van haar eigen kinderen sneed hij haar de keel over, kwam het Laaste Nieuws te weten.

Vastgebonden
Haar zoon en twee dochters werden vastgebonden op de bovenverdieping. Daar zaten ze uren vast, tot de politie hen gisteren vond en kon bevrijden. De twee daders hadden maandag zelf een deurwaarder gebeld. Hij werd gevraagd om naar het huis te gaan en "een ambulance" mee te nemen. 

Vuchtweg
De twee mannen kozen na dat telefoontje elk een andere vluchtweg. Kevin reed naar Bredene en kroop daar op het dak van een appartementsgebouw. Dietwin reed naar Gent. Daar was hij aan de slag als taxichauffeur wegens gebrek aan succes als jodelaar.

Alles gefilmd
Het zou zelfs kunnen dat het het duo hun gruwelnacht zelfs gefilmd heeft. Geert D., de vader van de drie kinderen, wil niet op de zaak reageren. “Ik kan daar niet veel over kwijt. Het is te gruwelijk - zeker voor mijn kinderen. Alle aandacht en zorg gaan nu naar hen."