VTM

Mike had tijdens ‘Blind Getrouwd’ geheime romance met 23-jarig meisje en nu vraagt hij haar iets vreselijks: “Dat gun ik die verrader niet”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Mike heeft er alles nog gedaan in ‘Blind Getrouwd’ om zijn huwelijk met Marjolein te redden, maar het mocht niet baten. Marjolein vertrok en kwam niet meer terug.

Dat is toch hoe wij denken dat het gegaan is. In werkelijkheid verliep het allemaal toch anders. Toen Mike pogingen aan het doen was om zijn huwelijk met Marjolein te redden, had hij intussen wel een geheime romance met de 23-jarige Joni V, schrijft Dag Allemaal.

Romance
Joni uit Rotselaar bewaarde de berichtjes van Mike en kan dus bewijzen dat ze een romance had met hem tijdens ‘Blind Getrouwd’. Ze wilde een toekomst met Mike uitbouwen, maar dan verbrak hij plots alle contact. Hij wil haar nu zelfs zwijgplicht opleggen.

Stapelverliefd
“Maar die gunst verdient hij niet", aldus een emotionele Joni. “Ik was stapelverliefd op Mike. Tot ik na enkele afspraakjes niets meer van hem hoorde. Hj moest de breuk met Marjolein nog verwerken, was de uitleg... En nu toont hij op z'n Instagram een innige foto van zichzelf met een andere vrouw, die Hannah. Ik voel me verraden.”

Marjolein
Voor alle duidelijkheid: Joni lag niet aan de basis van de breuk met Marjolein. “Nee, dat denk ik niet. Mike heeft er mij ook weinig over verteld, over dat huwelijk. `Met Marjolein valt gewoon niet samen te leven”, zei hij weleens. Maar meer ook niet”, aldus Joni.