Man heeft vrouw vermoord en haar drie kinderen vastgebonden: Na uren op dak van appartement te staan is hij eindelijk overmeesterd

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Google Maps/Twitter
De politie heeft vanmiddag een vreselijke ontdekking gedaan in Oudenburg. Ze vonden daar het dode lichaam van een vrouw.

De nieuwe vriend van een vrouw is vanmiddag volledig door het lint gegaan. Toen de politie ter plaatse kwam zijn de agenten goed geschrokken. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Ze vonden het lichaam van de dode vrouw. Die is zeer waarschijnlijk door haar nieuwe vriend om het leven gebracht. Op de bovenverdieping trof de politie de kinderen vastgebonden vast.

De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. De drie kinderen, die ongedeerd zijn, werden intussen bevrijd en worden opgevangen door de dienst Slachtofferhulp van de politie.  Zij zijn erg onder de indruk. Het gaat om kinderen van 11, 12 en 15 jaar oud die de vrouw overhield aan een vorige relatie.

De politie heeft intussen de dader gevonden, weet Het Laatste Nieuws. Die is helemaal op het dak van een flatgebouw geklommen en dreigt naar beneden te springen. De man zou ook een wapen in de hand hebben.

De politie probeerde op de man in te praten, maar dat lukt niet. Het lijkt alleen maar erger te worden. De man gooide al een gasfles naar beneden. "En hij heeft ook al enkele keren in het rond geschoten", zegt VTM-journalist Klaas Danneel.

De politie heeft ook het speciaal interventieteam opgeroepen. Zij konden de man uiteindelijk na meer dan drie uur overmeesteren.

Er waren ook twee scholen in de buurt. Gedurende al die tijd mochten zij de school niet verlaten. Dat zorgde voor grote paniek bij de ouders. Uiteindelijk is alles goed afgelopen.