VTM

Het gaat echt niet goed met ex-Miss België Brigitta Callens: “Ik kon zelfs niet meer lopen en ik huil elke nacht van de pijn”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Familie en vrienden maken zich zorgen om Brigitta Callens. De 37-jarige ex-Miss België kwam thuis zwaar ten val.

Brigitta viel van de trap. Het incident gebeurde al in maart, maar nu kan ze er pas over praten. “Mijn bekken, onderrug en knie waren ernstig gekwetst en ik had een zware hersenschudding”, vertelt Brigitta aan Het Nieuwsblad. 

“Daarom lag ik een hele maand in een donkere, prikkelvrije kamer. Ik moest zelfs opnieuw leren lopen. Hopelijk kan volgende week de echte revalidatie starten. De ene dag gaat het beter dan de andere, maar 's nachts huil ik nog van de pijn.”

“Ik zal al mijn yogahoudingen opnieuw moeten aanleren. Omdat ik voorlopig geen les kan geven, is mijn yoga-instituut ook tijdelijk gesloten. Maar voor alle duidelijkheid, mijn ongeval heeft niets te maken met yoga. Ik ben domweg van de trap uitgegleden op een plastic mapje, vlak voor een les. Ik hield boeken vast en had het mapje niet zien liggen.” 

“De trapleuning kon ik niet meer grijpen, dus ik ben helemaal achterover gevallen en beneden op mijn hoofd en bekken terechtgekomen in een yogahouding die wellicht niet bestaat. Enkel met voldoende rust zal ik goed en wel kunnen herstellen.”