VTM

Marjolein uit ‘Blind Getrouwd’ heeft drastisch besluit genomen nadat ze door de kijkers gepest werd

bron: ATV
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Marjolein kreeg heel wat kritiek te slikken van de kijkers van ‘Blind Getrouwd’. Ze vonden de manier waarop ze Mike behandelde ongepast.

“Het ging heel ver”, reageert Marjolein bij ATV. “Ik las zelfs iets in de trend van ‘Go to hell, bitch’. Ik heb zelf geen Twitter maar kreeg ik wel printscreens door van vrienden.”

“Ik heb daar echt heel hard afgezien. Ik vond het allemaal verbazingwekkend. Ik was gewoon Marjolein op tv. Ik heb bewust alles afgesloten. Het kwam van alle kanten die haatberichten.”

“Ik kan die reacties niet begrijpen. Iedereen mag zijn mening hebben, maar ik zal nooit kwetsende commentaren geven. Ik ben vaak ‘s ochtends opgestaan en dan had ik schrik dat mijn auto vol krassen stonden. Ik heb ook geen doodsbedreigingen gekregen.”

Marjolein heeft nu een drastisch besluit genomen. “Ik voelde mij moreel verplicht om iets mee te doen. Het is nu allemaal gaan liggen. Ik werk als loopbaanbegeleider en ik kom ook in contact met mensen die gepest worden op hun werk. Ik geef nu lezingen waar ik mijn eigen verhaal vertel. Bedrijven kunnen mij inhuren om te komen spreken.”