VTM

Overleden deelneemster uit Mijn Pop-uprestaurant is nog tot het einde gegaan: 'Alles heeft ze gedaan, zelfs haar maag laten verwijderen, niets hielp'

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Gillian Caeyenberghs (39), ex-kandidate van Mijn Pop-uprestaurant op VTM, heeft gisteren de strijd tegen kanker verloren. Ze nam in 2016 deel aan het programma.

Gillian was een carrièrevrouw. Eerst was ze teamleider teamleider in een verzekeringsfirma, later als onderneemster en stichtster van haar eigen bedrijf.

Pancreaskanker
Op haar 27ste werd bij Gillian pancreaskanker vastgesteld. Ondanks dat de dokters haar maar één procent overlevingskansen gaven, slaagde er ze er toch in om de ziekte te overwinnen. Dat dankzij een operatie en zware chemotherapie.

Onvruchtbaar
Al die tijd bleef ze aan het werk. En hoewel de dokters haar zeiden dat ze onvruchtbaar zou blijven door de chemo, kreeg Gillian alsnog twee zoontjes.

Maagkanker
Enkele maanden na haar deelname aan ‘Mijn Pop-uprestaurant’ sloeg het noodlot weer toe. Dit keer werd er maagkanker vastgesteld bij Gillian. Ook toen ging Gillian tot het uiterste: haar maag werd verwijderd en weer moest ze chemo ondergaan. Tevergeefs. Gillian Caeyenberghs overleed gisteren in de ochtend.

"Mooie dingen herinneren"
“Ze heeft ervoor gezorgd dat we haar altijd in de mooie dingen kunnen blijven herinneren”, zeggen vrienden in Het Nieuwsblad.