VTM

Fans van Avicii beschuldigen model dat geheime relatie had met hem verantwoordelijk te zijn voor zijn dood: "Beseffen jullie dat het lelijke individuen zoals jullie zijn die het voor mensen als Tim moeilijk maken om in de schijnwerpers te leven?”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Express
Tereza Kacerova, die in het geheim een relatie had met de onlangs overleden DJ Avicii oftewel Tim Bergling, is de pesterijen nu echt wel beu. Sinds de dood van Bergling wordt ze voortdurend gepest door zogenaamde fans van Avicii.

Volgens die fans is zij de oorzaak van zijn dood. Dat is keihard voor het model, dat zelf de dood van haar vriend nog niet verwerkt heeft. “Ik kan niet meer bijhouden hoe vaak ik al bier drink nog voor ik mijn tanden poets”, schreef Kacerova op de sociale media.

“Ten tweede, jullie weten niet eens hoe hij zijn eieren graag at, maar jullie lijken allemaal te weten dat hij nooit van mij kon houden omdat ik te wild voor hem ben? Nadat je nog nooit een van ons twee ontmoet hebt?  Beseffen jullie dat het lelijke individuen zoals jullie zijn die het voor mensen als Tim moeilijk maken om in de schijnwerpers te leven? Zie je hoe ironisch dat is?” 

Sommige fans gaan zelfs zo ver dat ze haar ouders, vrienden en familie beginnen te mailen. PS Oh en voor diegenen onder jullie die gemeen zijn tegen mij omdat je het gevoel hebt dat we het tegen elkaar opnemen voor Tim - laat ons duidelijk zijn - je hebt nooit deelgenomen aan het spel”, eindigt Kacerova.