Dit is de schitterende reden waarom prins Harry uiteindelijk toch voor Meghan Markle gekozen heeft

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Angela Levins is een journaliste die werkt bij de Engelse krant ‘The Daily Mail’. Ze is intussen een vertrouwenspersoon geworden van prins Harry.

Hij gaf ook de toestemming om een boek over hem te publiceren. Het boek is het resultaat van een zeer openhartig gesprek tussen hem en de journaliste. “Harry heeft er lang over gedaan om een geschikte partner te vinden en da's niet onlogisch', citeert Dag Allemaal, Angela. “Hij heeft als kind zijn moeder verloren.”

“Zij was de enige vrouw bij wie hij zich perfect op zijn gemak voelde. Daarom was die zoektocht naar een huwelijkspartner zo moeilijk. Harry wilde onbewust een vrouw die hem hetzelfde gevoel kon geven dat hij bij wijlen prinses Diana vond.” 

“En toen kwam Meghan. Zij is net zo oud als Diana was toen ze stierf. Meghan is een vrouw. Geen meisje, zoals Harry's vorige vriendinnen. Hij wilde iemand die qua levenservaring aan hem kan tippen en die hem ook kan steunen.”

Al twijfelde Harry ook wel. “Omdat Mehan al eens getrouwd is geweest en door sommigen in zijn familie en het land als ongeschikt zou worden gezien”, aldus Angela Levin. 

“En toen vóelde hij gewoon dat hij naar z'n hart moest luisteren. De eerstvolgende keer dat hij Meghan zag en zij hem knuffelde, wíst hij dat zij voor hem de ware is. Vooral ook dat z'n moeder haar zou hebben goedgekeurd. En de mening van z'n mama is voor Harry nog altijd doorslaggevend.”