VTM

Lindsay herinnert zich dat verschrikkelijk telefoontje van het ziekenhuis nog heel goed: “Toen zat ik heel diep”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Lindsay viert haar 10-jarig bestaan op het podium en ze is onlangs ook moeder geworden van Lisa-Marie. De zangeres heeft dus alle reden om gelukkig te zijn.

Maar het is ooit anders geweest. Het lukte Lindsay aanvankelijk niet om zwanger te worden. “De kliniek zat altijd vol als wij daar waren voor een ivf-behandeling”, zegt Lindsay in Dag Allemaal. “Ik wil die mensen een hart onder de riem steken, om door te blijven gaan. Om in hun droom te blijven geloven. Want dat is niet altijd zo simpel.” 

Rollercoaster
“Ik heb er ook enkele keren aan gedacht om het op te geven. Je zit op een emotionele rollercoaster. Wéér hormonen slikken, spuitjes krjgen... Soms kon ik dat efkes niet meer aan.”

Telefoon
“Het moeilijkste moment was die keer dat ik vanuit het UZ weer eens telefoon had gekregen: `Sorry mevrouw, het is niet gelukt.' En 's avonds moet je dan gaan optreden en is het tijd voor ambiance en gezelligheid.” 

“Ik kan je verzekeren: ik moet nooit moeite doen om mijn vrolijke zelf te zijn op het podium, maar die keer heb ik echt de knop moeten omdraaien.”