Man uit Tongeren breekt arm van 2-jarig kindje, hij breekt ook nog eens de kaak van het kind en dat is nog niet alles: Jongetje moet meteen naar ziekenhuis

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De politie heeft een 29-jarige man uit Tongeren opgepakt. Hij takelde het 2-jarig zoontje van zijn nieuwe vriendin ernstig toe.

Afgelopen weekend was hij bij zijn vriendin toen de stoppen doorsloegen, meldt Het Laatste Nieuws. Het is niet duidelijk wat de aanleiding is, maar op een bepaald moment begon het 2-jarig kindje te huilen.

Het kindje zou aan autisme lijden en huilt wel vaker. Dat zou de 29-jarige man teveel zijn geworden. Hij werd uiterst agressief en sloeg het jongetje tegen de grond. Het moest meteen naar het ziekenhuis gebracht worden. De dokters stelden een een arm- en kaakbreuk, én een hersenschudding vast. Het kind onderging in de loop van het weekend een operatie.

De onderzoeksrechter in Tongeren heeft de man aangehouden. De man heeft een blanco strafblad en zou naar eigen zeggen niet weten wat hem bezielde. Hij was op het moment van de feiten ook niet onder invloed van drank of drugs. Officieel wordt de Tongenaar verdacht van slagen en verwondingen aan een kind.