VTM

Nieuwe vriendin van Mike heeft al meteen een drastisch besluit genomen: "Schrikken als je dit hoort"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Hannah, een 24-jarige kinderverzorgster, is de nieuwe vriendin van Mike. Ze heeft ook meteen een drastisch besluit genomen.

Een welingelichte bron zegt aan TV-Familie dat iedereen geschrokken is die Hannah kent. "Voor Mike heeft ze zonder pardon haar ex-vriend gedumpt. Ze waren vier maanden samen. Dat is toch schrikken."

"Dat Hannah nu opeens met Mike is, kan je op z'n minst verrassend noemen. Die twee zijn nog maar vier weken samen. Tot voor kort had ze nog gewoon een relatie met haar toenmalige vriend. Ik bedoel: zij moet al een tijd contact hebben gehad met Mike, tijdens haar vorige relatie. Dat was dus stiekem geflirt...' "

"Tot ze het heeft uitgemaakt. Ze heeft haar vriend toen geen deftige uitleg gegeven, dat weten verschillende mensen maar al te goed. En ja, daarna is de aap uit de mouw gekomen."

"Ze heeft hem gedumpt voor Mike van `Blind Getrouwd'. Hannah wil totáál geen contact meer met haar ex. Maar ja, dat is misschien te begrijpen, als je een nieuwe relatie begint. Ook al is dat voor de in de steek gelaten partner extra pijnlijk..."