Geen woorden voor! Koppel aangehouden nadat ze hun drie kinderen lieten verhongeren, de kinderen hadden zo’n honger dat ze zelfs de verf van de muren begonnen op te eten

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Het is op zijn minst even slikken als je dit leest. Een koppel uit het Amerikaanse Pennsylvania is aangehouden voor kindermishandeling.

Het was een hulpsheriff die de kinderen in 2016 vond. Hij ging ter plaatse kijken nadat hij een anonieme tip had gekregen over een koppel dat hun drie kinderen aan het verwaarlozen was.

Drie kinderen
En de hulpsheriff kwam geen seconde te vroeg. Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij de drie kinderen zag. Ze wogen allemaal onder de 30 kilogram en waren helemaal bedolven onder het vuil.

Verf van de muren
Het ging om twee meisjes van 4 jaar en een jongetje van 6 jaar oud. Ze hadden zo’n honger dat ze waren begonnen met het eten van de verf van de muren.

Gevangenisstraf
De 35-jarige vader, Johsua Weynant, wacht een gevangenisstraf van maximum 40 jaar. Zijn vrouw Brandi Weynant, en ook moeder van de kinderen, wacht een gevangenisstraf van maximum 37,5 jaar. Dat oordeelde een rechter maandag. Het koppel was hun kinderen beu en wilde niet meer voor hen zorgen.