VTM

Hanne, Klaasje en Marthe van K3 hebben geweldig nieuws te horen gekregen van Studio 100

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
De meisjes van K3 hebben geweldig nieuws te horen gekregen. Dat raakte vandaag bekend.

Hanne, Klaasje en Marthe gaan opnieuw acteren. Binnenkort starten aan de opnames van een nieuwe tv-reeks. Die zal dit najaar te zien bij VTMKZOOM. Ook Jacques Vermeire, die al te zien was in Hallo K3 en de film K3 Love Cruise,  zal de rol van buurman Marcel opnieuw op zich nemen.

“We kijken enorm uit naar de opnames van onze eerste eigen fictiereeks. Het wordt voor ons uiteraard weer een nieuwe, leuke uitdaging, na de programma’s Iedereen K3 en K3 Dansstudio”, luidt het bij Hanne.

“Qua fictie hebben we vorig jaar onze vuurdoop gekregen met de opnames van onze eerste bioscoopfilm K3 Love Cruise. En dat smaakte naar meer. Bovendien zit deze reeks ook vol muziek, dus op en top K3!”, merkt Marthe nog op.

En ook Klaasje wil nog iets kwijt. “Een humoristische fictiereeks rond de gebeurtenissen van een rollerdisco is voor ons echt een geschenk. We hebben trouwens de eerste scenario’s al gelezen samen met regisseur Bart Van Leemputten. We kunnen niet meer wachten om te beginnen met de effectieve opnames.”