VTM

Kevin uit ‘Temptation Island’ bijt stevig van zich af: “Ik heb dit altijd verzwegen over Meghan, maar nu zwijg ik niet meer! Zo’n heilige is ze niet, hoor”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
De eerste die zijn vriendin bedroog op ‘Temptation Island’ was Kevin. Een verrassing was dat niet want hij daarvoor zijn vriendin Meghan ook al een paar keer bedrogen.

Meghan zei in ‘Gert Late Night’ dat ze geen ruzie hebben, maar Kevin denkt daar toch anders over. “Tja, kijk... (denkt even na) Ik ga mij niet heiliger voordoen dan ik ben. Ik héb fouten gemaakt in mijn relatie. Ik bén vreemdgegaan, en meer dan één keer. Maar Megan ook”, zegt Kevin in Dag Allemaal.

“Ik heb daar tot nu toe over gezwegen om haar te sparen. Omdat ik weet dat ze niet met grove commentaar overweg kan. Maar nu `Temptation' voorbij is, vind ik dat de waarheid geweten mag zijn. Megan zit anders in elkaar dan ze iedereen wil doen geloven. Laten we zeggen dat ze nogal hypocriet is. Hier in Oostende kennen de mensen een heel andere Megan.”

“En die is iets minder braaf, zeg maar. Twee weken voor ons vertrek stond ze nog te zoenen met een ander. In de zomer zijn we samen naar Spanje gegaan. Het werd een week vol ruzies en discussies, met als extra bommetje Megan die mij vertelt dat ze mj kort voordien twéé keer bedrogen had. (met veelbeteke- nende blik) En niet enkel met een kusje.”