VTM

Tanja Dexters heeft drastisch besluit genomen: “Die puber heb ik niet meer nodig”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters (41) was afgelopen week erg openhartig in ‘Gert Late Night’. De ex-miss België heeft intussen een drastisch besluit genomen.

Tanja heeft een einde gemaakt aan haar relatie met de 19-jaar jongere Gillian. Hun relatie hield nog geen halfjaar stand. “De meningsverschillen tussen ons dateren eigenlijk al van in het begin van onze relatie”, vertelt Tanja in Dag Allemaal. “We hebben heel wat pogingen gedaan om de situatie recht te trekken, maar dat is ons niet gelukt. Daarom heb ik er nu de stekker uitgetrokken.”

“Ik was eigenlijk helemaal niet op zoek naar een relatie, dat initiatief kwam vooral van zijn kant. Ik wilde mij gewoon amuseren, maar toen h aandrong, dacht ik: waarom 't geen kans geven?"

"Maar bijna 19 jaar overbrug je niet zomaar. Ik ben ook geen twintig meer, hé, een relatie is voor m niet elke dag urenlang bellen als verliefde pubers. Vroeger vond ik dat ook leuk, maar nu heb ik een kind en een job, en die komen nog steeds op de eerste plaats.”

“Gillian is niet blij met deze breuk. Hij reageert ook echt naar zijn leeftijd. Eigenlijk was hij gewoon te kinderachtig voor mij. Hij komt er wel overheen, eens hij een nieuwe vriendin gevonden heeft.”