VTM

Na terugkeer van Martine Jonckheere wil ook deze actrice haar comeback maken in Familie: “Als zij mag terugkeren, dan verwacht ik ook een telefoontje”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Martine Jonckheere keert terug naar ‘Familie’. De fans zitten al te wachten op het moment dat ze weer op het scherm zal verschijnen, dat zal voor volgend seizoen zijn.

En dan is er natuurlijk nog dat andere icoon van Familie, Jacky Lafon. De actrice, die met glans de rol van zatte Rita speelde, hoopt dat ze nu ook mag terugkeren. Een paar jaar geleden trok ze er zelf de stekker uit omdat ze de druk niet meer aankon.

“Toen ik het nieuws van Martine vernam, heb ik haar meteen een sms gestuurd om te zeggen hoe content ik was voor haar”, zegt Jacky in Dag Allemaal. “Over Martines verhaallijn weet ik niets. Kijk, hé, het is normaal dat er in een soap personages komen en gaan, maar de manier waarop haar vertrek destijds verlopen is, is jammer.”

En nu maar hopen dat ook Jacky snel een telefoontje krijgt. “Dat hoop ik ook! Het begint al te kriebelen. Maar ik vrees dat er voor Zatte Rita geen terugkeer in zit. Martine zei me vaak: `Gij zult er nog wel in opduiken.' Ik hoop het, maar ik heb geen glazen bol. Soit, ze mogen me altijd bellen, want ik heb er fantastische jaren meegemaakt en met lieve mensen samengewerkt.”