Te gruwelijk voor woorden: Overvallers dringen binnen bij 16-jarig verkracht meisje, overmeesteren haar familie en doen dan iets bijzonder gruwelijks met haar terwijl de familieleden toekijken

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
In India nemen de groepsverkrachtingen op minderjarige meisjes steeds meer toe. En ze worden alsmaar gruwelijker en gruwelijker.

In India zijn na de verkrachting van en de moord op een 16-jarig meisje veertien verdachten op­gepakt, zes ­anderen zijn voortvluchtig. Het was de vader van het meisje die een klacht indiende bij de politie.

Het meisje was ontvoerd tijdens een huwelijksfeest, volgens haar familie. Daarna werd ze op een afgelegen plaats verkracht. Nadat de vader van het meisje een klacht had ingediend bij de dorpsraad, kregen de verdachten een straf van honderd sit-ups en een boete van om­gerekend 625 euro.

De verkrachters waren daar zo boos om, dat ze besloten de familie en het meisje een lesje te leren. Ze drongen de woning binnen en overmeesterden de familie. Daarna overgoten ze het meisje met brandstof en staken haar levend in brand.

In India zijn de straffen op groepsverkrachting nu strenger geworden. Zo riskeren de daders nu de doodstraf.