Vreselijk wat man die betrokken was bij ongeluk in Kortenberg al heeft moeten meemaken: Dochter is dood en zijn voet is hij ook kwijt, maar er is ook wel wat goed nieuws

bron: VTM-Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: VTM-Nieuws
De man die gisteren betrokken werd bij het ongeluk in Kortenberg heeft op korte tijd al een heuse nachtmerrie meegemaakt. Gisteren ramde een truck 10 auto’s en reed dan een bankkantoor binnen.

De man verloor zijn dochter en werd zelf in kritieke toestand naar Gasthuisberg in Leuven afgevoerd. Hij zal nog een hele tijd op intensieve zorgen moeten blijven.

De man is vooral aan zijn voeten ernstig gewond geraakt. Zijn rechtervoet hebben de dokters al moet amputeren. Verder heeft hij verschillende breuken aan de handen, ribben, ruggengraat en had hij een klaplong.

De chauffeur van de truck zegt dat hij niets meer kan herinneren van het ongeval. Het parket gelooft hem ook. De medische toestand van de man wordt momenteel onderzocht en ook zijn medische voorgeschiedenis wordt nagegaan. Verder onderzoekt het parket of de man al dan niet onder invloed was, wat de snelheid van het voertuig bij de ramp was en of er eventuele technische problemen aan het voertuig te linken zijn.