Amerikaanse moeder van 20 jaar heeft bijna de dood van haar acht maanden oude baby op haar geweten. Wat ze deed was ronduit verwerpelijk

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Een 20-jarige moeder heeft bijna de moord van haar acht maanden oude baby op haar geweten. Ze deed iets verschrikkelijks.

De Amerikaanse Jordan Marie belde op 20 maart in paniek naar de hulpdiensten. Haar baby bewoog niet meer.

Reanimeren
Toen de hulpdiensten ter plaatse waren ondernamen ze verschillende pogingen om de baby te reanimeren, maar niets lukte. Tot ze de baby Naloxone gaven. Daarna werd hij wakker en begon te huilen. Naloxone wordt ook gegeven aan mensen die een overdosis hebben genomen.

Onderzoek
De zaak werd onderzocht door de politie. Uit een bloedtest die vorige maand werd afgenomen bleek dat de baby sporen van Fentanyl in zijn bloed had op het moment dat hij gereanimeerd werd.

Heroïne
De moeder ontkent dat ze de heroïne heeft toegediend aan haar baby, maar de politie gelooft haar niet, zeker niet dat een buurjongen beweert dat hij Jordan drugs zag nemen.

Gevangenis
Ze is opgepakt voor kindermisbruik, drugsbezit en andere gerelateerde drugsfeiten. De baby is intussen, gelukkig maar, weer helemaal de oude.