Bijzonder aangrijpend wat de ouders van de verdwenen Maddie McCann zeggen naar aanleiding van het elfde jaar van haar verdwijning

bron: Daily Mirror
door: PMN
De zoektocht naar de verdwenen Maddie McCann gaat gewoon verder. Er is zelfs extra geld vrijgemaakt om zeker nog zes maanden door te gaan met zoeken.

We staan aan de vooravond van de elfde verjaardag van de verdwijning van Maddie. Ze zou nu 14 jaar zijn. Maddie werd in 2007 tijdens een vakantie van het gezin in Portugal weggehaald in haar hotelkamer.

Naar aanleiding van die verjaardag hebben de ouders van Maddie nog eens gereageerd op de verdwijning van hun dochter. Ze deden dat in een zeer aangrijpende post op Facebook.

“We hopen dat ons klein meisje nog steeds in leven is”, schrijven Kate en Gerry McCann. “We zullen alles doen wat we kunnen om haar terug te vinden, dat beloven we.”

“Het wordt steeds moeilijker om te reageren op haar verdwijning. De jaren gaan voorbij en ze is nog steeds niet teruggevonden. Het leven is druk en dat helpt wel, maar Maddie wordt wel gemist, heel erg gemist zelfs.”