VTM

Sam Gooris en Kelly Pfaff hebben opmerkelijke beslissing genomen die hun dochter Shania de rest van haar leven niet meer zal vergeten

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Binnenkort viert Shania Gooris haar achttiende verjaardag. Haar ouders hebben daar een opmerkelijk besluit over genomen.

Speciaal voor haar 'sweet 18' organiseert danstempel Carré in Willebroek een ongeziene avond. Het hele feest gaat door op 11 mei. “We hebben erg fijne contacten met heel wat beroemdheden", vertelt verantwoordelijke Tim Van Campenhoudt in Het Laatste Nieuws. 

"Onder hen ook de familie Gooris-Pfaff. We wilden dit belangrijke moment voor Shania niet zomaar laten passeren. De dochter van Sam en Kelly groeide op tot een bijzonder warmhartige en bloedmooie jongedame. Dus hebben we bij hen aangeklopt met het voorstel om een dag na haar verjaardag een exclusief feest op poten te zetten."

"Sam en Kelly hadden toen nog geen specifieke plannen voor dit bijzondere moment, en zeiden meteen 'ja'. Ze stelden een gastenlijst samen met ondertussen al zo'n 150 genodigden, onder wie natuurlijk Jean-Marie en Carmen Pfaff, zussen Debby en Lyndsey en alle kleinkinderen van de familie. We verwachten ook heel wat BV's die mee de kaarsjes komen uitblazen.” 

“We voorzien een aparte ruimte voor de feestbende, maar we gaan hen zeker niet helemaal afsluiten van het feestgebeuren op de dansvloer. Integendeel: het wordt de meest waanzinnige 'birthday party ever', en iedereen kan mee het glas heffen. We leggen Shania in de watten door haar op te pikken met een limo, en plannen een speciaal moment om middernacht. Zij staat voor ons symbool voor de volgende generatie Carré-bezoekers. Die willen we op 11 mei laten proeven van waar we voor staan."

En ook jij kan er bij zijn. Het verjaardagsfeest van Shania vindt plaats op vrijdag 11 mei vanaf 22 uur. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Tickets kosten 10 euro, info via www.carre.be.