VTM

Martine Jonckheere wil al meteen iets rechtzetten over haar terugkeer naar Familie: "Wat ze zeggen, klopt niet"

bron: Gert Late Night
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het showbizznieuws van de week is ongetwijfeld de terugkeer van Martine Jonckheere naar Familie. Ze kruipt terug in de huid van Marie-Rose.

Het zou gaan om een tijdelijke rol. “Dat klopt niet. De afspraak is dat we gaan afwachten hoe ik mij voel in de groep en hoe de groep mij zal ontvangen. We zullen wel zien.”

“Het gaat nu over een paar maanden. Ik ga voorgesteld worden want er zijn een pak nieuwe mensen die daar werken. Buiten Jef De Smedt (Jan), de bomma (Annie Geeraerts), Albert (Ray Verhaeghe) en Sylvia Claes (Trudy) ken ik niemand meer van die groep.”

"Ik wilde echt weggaan"
“Ik wil ook benadrukken dat ik niet uit de reeks ben geschreven. Dat was in onderlinge overéénkomst. Ik wilde echt weggaan. Het afscheid was heel emotioneel. Ik had een gesprek aangevraagd en ook gekregen. Het was toen meteen ook mijn ontslag.”

“Ik heb toen negen maanden moeten meedraaien. Dat was verschrikkelijk. Niemand wist hoe te reageren. Ik heb mij toen ook afgesloten. Ik hoorde er niet meer bij. Van een paar mensen heb ik nog sms’en gekregen, maar van anderen niets. Maar ik neem hen ook niets kwalijk.”