VTM

Tanja Dexters in tranen: “Plots zie ik mijn ex-man Miguel voor de deur staan en die stelde mij een vreselijke vraag: Dit heb ik geantwoord”

bron: Gert Late Night
door: PMN
Afbeelding bron: Gert Late Night/ Photonews
Tanja Dexters is één van de gasten deze week op de boot van Gert Verhulst. En ze heeft het daar niet altijd even makkelijk, zo blijkt.

“Ik vind het heel gezellig, maar ik voel mij ook heel alleen”, zei Tanja aan James Cooke. “Ik mis mijn dochtertje Valentina. Dat is zo’n stuk van mij en je kan niet kiezen wanneer die je wilt zien. Je voelt je verloren, machteloos.”

Tanja ziet nog steeds af van de breuk met haar ex Miguel. “Ik voel mij schuldig dat het heel lang duurt om weer bovenop te raken. Valentina voelt ook mijn verdriet. We hebben momentjes gehad dat we samen zitten te huilen.”

“Dan zeg ik tegen haar dat ik haar graag zie en zei zegt dan ook tegen mij. Ze is voor mij het belangrijkste in mijn leven. Ik vind dat verschrikkelijk.”

En blijkbaar heeft Miguel zelfs al gevraagd om opnieuw te beginnen. “Hij stond toen voor mijn deur met die vraag, maar ik kan dat niet. Ik zie hem nog heel graag. Dat was de man van mijn leven. Ik wil niet meer op stap gaan, ik wil niet meer huilen. Ik wil mijn leven terug.”