VTM

“Het is genoeg geweest! Hoog tijd dat de waarheid over Deborah aan het licht komt: Dit heeft ze allemaal gedaan"

bron: TV-Familie
door: PMN
Deborah Leemans is gekwetst. Tim heeft haar bedrogen op ‘Temptation Island’ waarna ze meteen een einde maakte aan de relatie. Deborah wil Tim zelfs niet meer zien.

Evy, de vrouw van Tims neef, vindt Deborah een echte leugenaar. “Het is hoog tijd dat de waarheid over Deborah aan het licht komt”, verkondigt Evy op Facebook. 

“Deborah is een mediageile huichelaarster. Ze wilde per se nog deelnemen aan Miss Elegance voor ze naar `Temptation Island' vertrok, omdat ze op die manier al in de media wilde komen. Zeg eens: wie heeft heel je avontuurtje bij Miss Elegance bekostigd?” 

Hond achtergelaten
“Dankzij wie ben je bij Tim kunnen gaan wonen? En wie heeft er werkelijk de hond achtergelaten na de breuk? Wie mocht niet meer naar het voetbal kijken, laat staan zelf nog eens gaan voetballen? Wie moest carnaval opgeven omdat jij vond dat dat niet kon?” 

“Wie kreeg van Tim en zijn mama alles wat haar hartje wenste? Je hebt vier jaar op de kap van Tim en zijn familie geleefd! Als er één persoon is die zich moest bewijzen tijdens `Temptation Island', ben jij het absoluut.