VTM

Roel Vanderstukken fronst zijn wenkbrauwen: “Kürt heeft van hem echt schrik”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Roel Vanderstukken en Kürt Rogiers zijn aan een groot avontuur begonnen. De twee beginnen voor het programma ‘2-Sterrenrestaurant’ hun eigen zaak in Leuven.

Roel staat in de keuken. “Vroeger kon ik me opjagen in mensen die hun best niet deden, ook al had dat geen gevolgen voor mij. Ik ben dus niet van plan om in de keuken van 2 Sterren Restaurant te roepen tegen mijn team”, zegt hij in TV-Story.

Net als andere kandidaten zal Sergio Herman ook Roel en Kürt beoordelen. “Kürt heeft meer schrik van hem dan ik heb”, merkt Roel op. “Sergio is uiteraard een goede chef-kok, maar dat is geen reden om als een stresskip rond te lopen. Ik ben nooit starstruck, al bewonder ik wel hoe Sergio in een halve minuut iets kan bereiden door zijn tonnen ervaring, kennis en talent.”

“De reden waarom ik me geëngageerd heb voor 2 Sterren Restaurant is omdat de opnames maar twee keer één week duren. Mochten dat vier maanden geweest zijn, dan had ik gepast. Geloof me, ik kan veel sneller `neen' zeggen dan vroeger.”