Vader is razend als hij hoort dat zijn 13-jarige zoon een pestkop is. Hij geeft hem zijn zoon de meest vernederende straf ooit: “Hopelijk heeft hij het eens goed gevoeld”

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Een vader heeft zijn eigen 13-jarige zoon op hardhandige manier aangepakt. De manier waarop zorgt voor heel wat discussie.

Vader Michael Yager uit het Amerikaanse Florida besloot om zijn zoon eens een stevig lesje te leren. De jongen zou anderen gepest hebben.

De vader stuurde zijn zoon Jacob naar een druk kruispunt. Hij had een groot karton om zich heen moet hangen. Op het karton stond te lezen: “Ik ben bullebak. Toeter als je pestkoppen haat.”

“Ik dacht dat ik hem op die manier wel in verlegenheid zou kunnen brengen”, licht de strenge vader zijn straf toe. “Op die manier kon hij eens voelen wat hij die andere kinderen heeft aangedaan met zijn pestgedrag.”

Helpen
Het duurde dan ook niet lang voor de eerste chauffeurs begonnen te toeteren. De straf heeft zijn effect niet gemist.

Jacob wil kinderen nu gaan helpen. “Je weet nooit wat iemand doormaakt”, reageert hij. “Als je iets in je hebt waardoor je een pestkop bent, moet je hulp gaan zoeken. Daar wil ik hen dan attent op helpen maken.”