VTM

Tim uit ‘Temptation Island’ heeft helemaal niets meer na drastisch besluit van Cherish: “Daarom heb ik ook geen seks met hem gehad”

bron: Gert Late Night
door: PMN
Afbeelding bron: Gert Late Night
Gisteren kwam er het nieuws dat Tim uit ‘Temptation Island’ gelogen had. Tim had gezegd dat hij Cherish niet meer zag, terwijl er wel een video opdook waar de twee samen te zien zijn.

Cherish was gisteren ook op de boot van Gert Verhulst in ‘Gert Late Night’. Daar werd wel het één en het ander duidelijk. 

Van gevoelens is maar weinig sprake. “Het was allemaal maar een spelletje”, zegt Cherish. Tim is wel zijn vriendin Deborah kwijtgeraakt daardoor. 

“Ja, ik heb er wel wat spijt van”, gaat Cherish verder. “Maar ja, ze hebben zelf gekozen om aan ‘Temptation Island’ deel te nemen. Dat is en blijft een spel.”

“Ik hoorde van een andere verleidster dat Tim zei dat hij mij meer vertrouwde dan zijn moeder. Toen wist ik wel bij mij dat het niet goed aanvoelde.” 

“Dat is ook de reden waarom we nooit seks hebben gehad. Ik vind dat je met zoenen al iemand bedrogen hebt. Maar ja, als ze mij vragen voor ‘Temptation’ doe ik mee. Tim is natuurlijk wel een vriend van mij.”