VTM

“Het zou best kunnen dat voetballer Kevin De Bruyne en zijn vrouw Michéle Lacroix binnenkort belangrijk nieuws aan te kondigen hebben”

bron: Joe
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
In juni zijn alle ogen gericht op de Rode Duivels. Dan zijn ze actief op het WK in Rusland en schreeuwt iedereen ze naar de wereldtitel.

Eén van de steunpilaren in Rusland gaat ongetwijfeld Kevin De Bruyne worden. Die heeft een sterk seizoen achter de rug bij zijn club Manchester City.

Pascale Verhaeghe, die samen met haar man Patrick De Koster de mediazaken van Kevin opvolgt en J&S International Football Management runt, leert ons de speler wat beter kennen op radiozender Joe. “Kevin kan heel goed koken en hij doet het ook graag. Hij kan goed curry en Italiaans klaarmaken. Voor ons heeft hij al eens cannelloni klaargemaakt. Normaal is Patrick daar niet zo zot van, maar die van Kevin vond hij wel heel lekker.”

“Het koken is wel geminderd sinds hij bij Manchester speelt. En natuurlijk is er ook een kleine kapoen bijgekomen, waar hij veel tijd insteekt.” En komt er ook nog een tweede kindje? "Ja, misschien, dat weten we niet”, zei Pascale al lachend.