VTM

Temptation Island-presentatrice Annelien Coorevits leeft met bedrogen Deborah maar heeft ook niet te mis verstane boodschap voor haar

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Deborah begon met Tim aan ‘Temptation Island’ met een fijne gedachten. Als ze hun relatie dit overleefde, zouden trouwen en samen oud worden.

Helaas voor hen lukte dat niet. Sterker nog, de twee zijn sinds hun deelname uit elkaar en hebben ook nog fikse ruzie. Annelien Coorevits maakte als presentatrice van het programma alles vanop de eerste rij mee.

“Ik leef mee met Deborah”, zegt ze in TV-Story. “Toen ze de beelden zag op het kampvuur heb ik haar ook laten uithuilen. Daarna moest ik de verplichte vragen stellen, maar ik heb die zo kort mogelijk gehouden.”

“Ik heb Deborah regelmatig eens een knuffel gegeven en haar moed ingesproken. Ik hoop eigenlijk dat elk koppel nog gelukkig samen is na ‘Temptation’, dan heb je wel iets saaiere televisie. Het kan wel, want het blijft reality.”

“De kandidaten kunnen altijd naar de psychologen gaan. Die staan 24 uur per dag ter beschikking. Maar ja, het blijft wel ‘Temptation Island’. De kans dat je gekwetst gaat worden door je partner is heel groot als je deelneemt.”