Vrouw (27) met financiële problemen kan niet meer voor haar twee kinderen zorgen en neemt dramatisch besluit: Wat ze dan met haar kinderen doet is walgelijk

bron: Metro
door: PMN
Afbeelding bron: Metro
De 27-jarige Elena Karimova is bijzonder populair op Instagram. Ze heeft 21.000 volgers. Bovendien heeft ze ook haar eigen make-upbedrijf en toch was ze niet gelukkig.

De Russische Elena kampt met financiële problemen door haar echtscheiding. Voor haar twee kinderen Hadizha en Suleiman zorgen ging niet meer. Ze besloot dan maar om drastisch in te grijpen en deed iets verschrikkelijks met haar twee kinderen.

Ze wurgde haar twee kinderen. Daarna reed ze naar een bezinestation om een vloeistof te kopen. De dag nadien goot ze in een verlaten pakhuis de vloeistof over de lijkjes en stak ze in brand. De lichamen waren zo verbrand dat er nog maar één been van overbleef. Voor de brandweer was het onmogelijk om te achterhalen wie die twee kinderen waren.

Gelukkig had enkele buurtbewoners de auto van Elena opgemerkt. Ze namen meteen contact op met de politie. De vrouw zit nu in de cel. “Ik kon niet meer voor mijn kinderen zorgen”, zei ze. “Maar ik heb veel spijt van wat ik gedaan heb. Na de scheiding van mijn had ik niets meer.”