VTM

Speelt Roel Vanderstukken met zijn gezondheid door zijn deelname aan nieuw programma? “Het kan problemen opleveren”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Roel Vanderstukken is blij dat hij weer helemaal de oude is. De acteur moest zich vorig jaar laten vervangen op de set van Familie door hartproblemen.

Het werd toen al snel duidelijk dat Roel het beter wat rustiger aandoet de komende tijd. En toch neemt Roel met zijn vriend Kürt Rogiers deel aan het VTM-programma ‘2-sterrenrestaurant’.

Roel staat in de keuken en dat zal hem heel wat stress opleveren, iets wat hij net moet vermijden. “Een ziek hart in combinatie met stress kan problemen opleveren”, is Roel eerlijk in TV-Story. “Dat ga ik niet ontkennen.”

“Maar ik weet zeker dat mijn hart nu wel perfect in orde is. Mogelijk beter dan bij heel wat andere mensen. En een goede voorbereiding is alles, ook in de keuken. En als er zich een stressituatie voordoet, weet ik dat het maar tijdelijk is. Op dat vlak ben ik veranderd.”

“Ik laat me minder leiden door stress, dat heeft toch geen zin. Ik heb voor mezelf een soort veiligheid ingebouwd: stress is niet goed voor mij, dus ik ga het ook niet opzoeken. De situatie relativeren en een oplossing zoeken, kan wonderen doen.”