VTM

Na Guido opnieuw schokkende terugkeer in Familie: Deze oude bekende keert terug

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
De makers van Familie doen het weer. Opnieuw verrassen ze met een schokkende terugkeer.

Zo keert Martine Jonckheere terug naar Familie. Martine speelt de rol van Marie-Rose. Ze is de moeder van Peter en Véronique.

De terugkeer is zonder meer een verrassing van formaat. Drie jaar geleden vertrok ze bij Familie en zei ze nooit meer terug te keren. "Ik voelde me als een gewond dier dat werd achtergelaten door de kudde", zei ze toen.

Maar vandaag klinkt Martine helemaal anders. "Dat telefoontje van de makers van Familie kwam voor mij ook als een verrassing", zegt ze in Dag Allemaal. "Ik dacht dat ze een opvolgster voor mij gevonden hadden. En ik vond dat een teken van respect dat creative producer Wim Feyaerts daar naar mij voor belde."

"Maar toen vroeg hij aan mij of ik wilde terugkeren? Ik zat in de auto en ben toen aan de kant gaan staan. Ik moest even bekomen. En toen bleek dat alles wat met TV-Bastards te maken had, het vroegere prodcutiehuis, weg was. Het zijn nu nieuwe bazen en die wilden graag een nieuwe verhaallijn voor Marie-Rose bedenken."

"Ik heb toch een paar maanden moeten nadenken over dat voorstel. Het vetrouwen was weg. Ik was nog nooit in mijn leven ontslagen. Dat was een mokerslag. Maar goed, dat is verleden tijd."