VTM

Niels Destadsbader heeft geweldig voorstel gekregen: “Natuurlijk wil ik dat”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Niels Destadsbader heeft wel lef. Hij is de enige in ‘Liefde Voor Muziek’ die al zijn nummers in het Nederlands zal brengen.

Niels had wel schrik toen hij naar Spanje vertrok voor het programma. “Ik kon totaal niet inschatten wat de anderen zouden doen. Ik had nog nooit met één van hen gesproken zelfs. Dus dan zit je met veel vragen, hé: `Wat vinden ze van mij? Van mijn muziek? Zijn ze blij dat ik erbij ben eigenlijk?", is Niels eerlijk in Dag Allemaal.

“Ik kon er niets aan doen. Maar tijdens de vlucht naar Spanje viel de stress van me af. We begonnen elkaar meteen zaken toe te vertrouwen die je niet zomaar met iedereen deelt. Eenmaal ter plaatse had ik vooral met Sarah Bettens direct een klik. Was zij een jeugdidool van jou? Absoluut. En nu hebben we hier al samen gevoetbald, tennis gespeeld…”

En Sarah Bettens deed Niels een onwaarschijnlijk voorstel. “Ik kan misschien nu al verklappen dat er zeker een nummer op zal staan dat ik samen met Sarah Bettens heb gemaakt! Ze zegt dat ze in me gelooft, en graag wil samenwerken. Natúúrlijk wil ik dat ook.”