Spaanse man komt met verrassende getuigenis: “Ik heb de ontvoerder van Maddie McCann gezien en toen deed ik een schokkende ontdekking”

bron: Metro
door: PMN
Een Spaanse man komt met een verrassende getuigenis in verband met de zaak van de ontvoerde Maddie McCann. Het is mogelijk informatie die tot een doorbraak kan leiden. Het meisje is al 17 jaar spoorloos verdwenen.

De Spaanse man, alleen gekend als Andres, zegt dat hij de ontvoerder van Maddie McCann gezien heeft in 2001. Hij zag de man op een hotel in Portugal, waar hij met zijn gezin verbleef.

Ontvoerder
“Die man voldoet perfect aan de beschrijving aan de man die Maddie ontvoerd zou hebben”, zegt Andres. “Hij sprak me aan op de gang van het hotel en zei dat ik prachtige dochters had. Hij had een drankje in zijn handen.”

Vreemde man
“Niet veel later kreeg ik een telefoon van mijn oudste dochter. Ze was volledig in paniek want er zat een vreemde man in de kamer. Ik ben er meteen naar toe gegaan en ik zag daar die man opnieuw staan.”

Ontsnapt
“Hij zei dat hij naar de kinderen kwam kijken of alles in orde was. Voor ik het wist was hij weer weg. Ik snap nog altijd niet hoe die man is kunnen ontsnappen. Toen ik aan de receptie melding maakte en vroeg om de politie te verwittigen, zeiden ze dat ik mij geen zorgen moest maken. Het was een lieve man die de kinderen graag ziet.”

Ondervraging
De Spanjaard is zowel door de Engelse als Spaanse politie ondervraagd, maar heeft hij van hen niets meer vernomen.