VTM

Het gaat niet zo goed met Deborah uit 'Temptation Island': Ze heeft een drastisch besluit genomen

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Het gaat niet zo goed met Deborah uit 'Temptation Island'. Dat uitgerekend Tim, de man met wie ze zou trouwen, haar bedrogen heeft, ligt haar zwaar op de maag.

"Ik wist op voor hand dat Tim zou willen opvallen, maar dan eerder door naakt op een tafel te dansen, of zo. Zo is hj nu eenmaal. Maar vreemdgaan? Nee, dat had ik nooit verwacht", zegt Deborah in Dag Allemaal. "Eerlijk? Ik keek uit naar `Temptation Island'. Ik wilde Tim een nieuwe kans geven en vechten voor onze liefde. Niemand is perfect, maar wie weet kon hj zich wel herpakken."

De ontnuchtering is groot voor Deborah. "De voorbije maanden waren heel zwaar.  Elke week heb ik nog wel een huilmomentje", zegt ze. Deborah nam een drastisch besluit. "Om dit allemaal te verwerken, ging ik ook langs bij een psycholoog."

"Nu nog soms. Ik had die gesprekken nodig om weer in mezelf te geloven. En vandaag kan ik met trots zeggen dat ik sterker in m'n schoenen sta dan voor ik naar Thailand vertrok. Kerels à la Tim, die doorprik ik vandaag meteen."