VTM

Er is meer nieuws over het lopende onderzoek tegen Bart De Pauw en er hangt mogelijk een verrassende wending in de lucht

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Bart De Pauw staat al sinds november vorig jaar in het oog van de storm. De tv-maker wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag.

Het gerecht besloot een onderzoek te beginnen. En er is nu eindelijk een beetje meer nieuws over dat onderzoek.

Advocate Christine Mussche, die minstens tien vrouwen vertegenwoordigt die door Bart De Pauw zouden zijn lastiggevallen, geeft een stand van zaken in Dag Allemaal. “Zelf weet ik nog niet heel veel”, zegt ze. “We wachten nog op inzage in het dossier.”

“Wat we tot nu toe weten is dat de dames in kwestie allemaal verhoord zijn. Ook mijnheer De Pauw is verhoord. Ik wil vooral weten wat er al dan niet bewezen is en wat de volgende stap in het onderzoek zal zijn. Ik verwacht dan ook dat er nu schot in de zaak zal komen.”

Al is het niet zeker dat Bart De Pauw effectief in beschuldiging zal worden gesteld. Hij zou ook vrijuit kunnen gaan als de speurders niets vinden. “Eventueel kunnen wij nog bijkomende onderzoeksdaden vragen”, reageert Mussche. “De raadkamer zal dan beslissen of er genoeg aanwijzingen zijn.'