VTM

Miguel Wiels verrast iedereen: “Ik dacht dat K3 zou stoppen”

bron: Qmusic
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Miguel Wiels heeft al een pak liedjes geschreven voor K3. Hij is er al van in de beginperiode bij.

Miguel zag het niet zitten dat er na Karen, Kristel en Josje drie nieuwe meisjes zouden komen bij K3. “Ik heb daar intern mijn twijfels over uit gesproken”, zegt Miguel bij Q-DJ’s Maarten en Dorothee. “Ik was bang dat de nieuwe meisjes nooit aanvaard zouden worden door het publiek.”

“Ik moet wel toegeven dat die schrik onterecht was. Ik heb daar serieus ongelijk gekregen, maar ik was er oprecht bang voor. Ik dacht dat het een soort van schizofrene situatie zou worden waarbij je toch nog steeds de oude gezichten zou zien in de videoclips, maar dat er ondertussen nieuwe gezichten zijn.”

“Het concept van K3 is ijzersterk. Dat had ik niet verwacht, maar ik ben blij dat ik ongelijk heb gekregen. Ik heb gedacht bij het begin van K3 dat elk jaar een bonusjaar was, ik had zo een Spice Girls-scenario in mijn hoofd. Ik dacht dat het niet zou blijven duren en het blijft nog steeds duren. Als het ooit op een dag stopt, zal er bij mij een gevoel van dankbaarheid zijn. Het duurt nu al langer dan ik ooit had durven hopen.”