Jonge vrouw merkt ruzie op bij de buren. Ze wil gaan helpen, maar dan gaat het gruwelijk mis. Ze wordt levend in brand gestoken

bron: Metro
door: PMN
Afbeelding bron: Metro
De 27-jarige Kirsten Ashby zag dat er iets mis was bij de buren. Ze snelde hen te hulp, maar dat had ze beter niet gedaan.

Kirsten merkte een heftige ruzie op tussen de buurman en zijn vriendin. Ze liep naar buiten om te horen wat er aan de hand was. Ze kreeg het stel niet kalm en ging hulp halen.

Maar dat was niet naar de zin van haar buurman Raymond Bowen. Hij gooide benzine over Kirsten heen en stak haar met zijn aansteker levend in brand, terwijl hij rustig een sigaretje zat te roken.

Kirsten ligt nog steeds in het ziekenhuis. De gevolgen zijn nog erger dan de feiten. Na de brand had ze zelfs geen vingertoppen of oren meer. Lagen huid van haar gezicht waren gesmolten en ook het donker haar, dat reikte tot op haar schouders, raakte verbrand.

De feiten dateren van 23 weken geleden. Bowen werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 19 jaar voor poging tot moord. De familie van Kirsten probeert intussen geld in te zamelen om haar behandeling te kunnen blijven betalen.

Tags brand ruzie