VTM

"Haal die oude knol uit Familie! Gewoon uit de reeks schrijven"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Bij de familie Vanden Bossche is het paniek nadat Veronique besloten heeft haar ontslag in te dienen. Iedereen wil dat ze blijft.

Gisteren probeerde de bomma haar op andere gedachten te brengen, maar Veronique zet koppig verder en gaat een nieuw bedrijf beginnen met Mathias. "Als dat u echt gelukkig maakt en je bent 100% zeker, dan steun ik u", zei de bomma.

De bomma (rol gespeeld door Annie Geeraerts) is bij de fans van Familie een zeer populair personage. Al is niet iedereen fan van de bomma. 

"Dat ze die nog altijd niet uit de reeks hebben geschreven??? die oude knol kan toch niet acteren!!! Ze zou zich beter niet moeien met de financiële zaken van Fashion, dat ze terug in hare zetel kruipt en de zaken laat doen door peter en vero!!!!", reageert een kijker.

Die krijgt meteen wel een antwoord. "Een oude knol ? Om op die gezegende leeftijd nog al die teksten te kunnen onthouden, het is niet iedereen gegeven ! Zij speelt gewoon haar rol en zij doet dat nog altijd prima, de bomma ! Een top actrice ! ??Ik vind het altijd leuk als zij en Albert er weer eens bij zijn ! Maar ja, meningen verschillen nu eenmaal !"

Tags familie