VTM

Gert Verhulst doet opvallende vaststelling bij zijn kinderen Viktor en Marie

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Gert Verhulst (50) logeert de komende weken weer op zijn boot. Dan weet je dat er een nieuw seizoen van ‘Gert Late Night’ aan de gang is.

Wat niet veel mensen weten is dat Gert muzikaal is aangelegd. “Ik heb acht jaar cello gespeeld en twee jaar klarinet, ja. Ik ben ermee gestopt omdat er maar weinig evolutie in zat”, vertelt de presentator in Dag Allemaal. 

“Vaak gebeurt het onder lichte dwang van ouders dat kinderen op de muziekschool een instrument leren bespelen. Dat was bij mij niet anders. Mijn zus speelde viool en ik dus cello. Maar op een gegeven moment hadden ze wel door dat mijn toekomst daar niet lag. Ik ben wel blij dat ik een diploma notenleer heb, want da's handig bij het maken van liedjes.”

Gert doet ook een opvallende vaststelling over zijn eigen kinderen. “Ik denk dat ik mijn puberteit heb overgeslagen. Ik zie dat ook bij mijn kinderen. Viktor en Marie zijn intussen 23 en 22, dus zal het er allicht niet meer van komen. Ik ging zelden op stap, omdat ik graag thuis voor de tv zat.”