Man gaat op bezoek bij zijn 80-jarige oma. Eens hij binnen is, laat hij zich van zijn meest walgelijke kant zien en doet hij iets afgrijselijks met zijn eigen oma

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Pixabay
De 25-jarige Sven Audenaert uit Blankenberge ging die dag niet zomaar op bezoek bij zijn oma. Hij had een duivels plan klaar dat hij tot in de puntjes zou uitvoeren.

De man ging, zoals hij wel meer deed, op bezoek bij zijn oma. In juli 2014 sloeg hij zijn oma dood in haar eigen huis. Sven ging er daarna vandoor met 120.000 euro, meldt Het Laatste Nieuws.

“Hij is een laffe moordenaar”, sprak advocaat Jef Vermassen duidelijke taal op de rechtbank. “Alleen maar voor het geld sloeg Audenaert een dame van 80 bij verrassing de schedel in. En terwijl het mensje aan een doodstrijd bezig was, verliet hij de woning. Hij liet de vrouw in alle eenzaamheid sterven. Hij kwam nog lachend thuis ook, want de buit was binnen. Om vervolgens zijn eigen oom en vader verdacht te maken als mogelijke daders."

“Het slachtoffer is zo geslagen en geschopt dat zelfs haar kunstgebit uit haar mond vloog. De oma is overleden aan een schedelbreuk. 

De advocaat van de dader zegt dat zijn cliënt inderdaad geld van zijn oma wilde, maar dat hij nooit de bedoeling had om haar te doden.