Broer zegt tegen zijn zus dat ze de hond niet meer mag zijn. Wat hij daarna nog doet met zijn zus, is vreselijk

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Foter
In het Mechelse hebben een broer en een zus fikse ruzie omwille van hun hond 'Lovely'. De ruzie loopt helemaal uit de hand.

De broer en zus, beiden in vijfiger jaren, maken al een tijdje ruzie om de hond. De zus zegt dat ze de hond samen kochten maar het dier nu niet meer mag zien van haar broer, staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

De broer, die naast zijn zus woont, deed iets vreselijk toen zijn bleef aandringen om de hond te zien. Hij sloeg zijn eigen zus een blauw oog. Die stapte prompt naar de rechter.

"We hebben allebei voor de hond betaald, maar ik mag het dier niet meer zien. De dag dat hij mij een blauw oog bezorgde, had hij gedronken", sprak de zus.

De broer verdedigt zich door te zeggen dat de hond op zijn naam staat. De rechter legde een contactverbod van één maand op. "Dat betekent geen sms, geen bezoek en geen telefoontjes."

"Ga naar het asiel en pak een andere hond. Lovely is niet uw verantwoordelijkheid", gaf de rechter nog advies aan de zus. De broer besloot wel om Lovely een maand bij zijn zus te stallen.