VTM

Deborah uit 'Temptation Island' is heel duidelijk: "Vergeet het maar, Tim. Over mijn lijk dat dit nog zal gebeuren"

door: PMN
Als er één koppel was waarvan bijna iedereen zeker was dat ze 'Temptation Island' zouden overleven, was het wel Tim en Deborah. Hij zou zelf met haar trouwen na dit avontuur.

Het draaide echter helemaal anders uit. Tim werd plots halsoverkop verliefd op verleidster Cherish. "Misschien heb ik het al die tijd wel geweten, maar nooit willen inzien”, zegt Deborah. “Want dit is de Tim voor wie iedereen mij waarschuwde", zegt Deborah in Het Nieuwsblad.

Bij de hereniging na drie weken haalde Tim zijn ring alsnog boven. Hij ging niet door de knieën, maar bood hem aan als “een teken van vriendschap”. “Ik heb de ring aangenomen en meteen in het kampvuur gegooid."

Klaar
"Voor mij was mijn relatie klaar na de eerste slechte beelden. En vriendschap? Over mijn lijk. Zo iemand wil ik gewoon niet als vriend. Hij is er zelfs vandoor met onze hond. Ineens, ongevraagd. Al een geluk dat we nog geen kinderen hadden.”

En dan moest er nog de terugvlucht naar België komen. "Terwijl ik zat te huilen, toonde hij doodleuk foto's van onze relatie aan Kevin. Hij wou me zelfs komen troosten, maar dat werd me te veel. Laat mij met rust, heb ik geroepen voor iedereen."