VTM

Burgemeester van Ardooie doet zeer dringende oproep aan zijn bewoners: "Het gaat over Laura Lynn"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Laura Lynn durfde naar eigen zeggen twee weken niet meer buitenkomen in haar dorp Ardooie. Ze had op de radio gezegd dat er maar weinig te beleven valt en dat is bij enkele dorpsgenoten in het verkeerde keelgat geschoten.

Laura heeft afgezien van wat er gebeurde. "Ze is daar met mij over komen praten", vertelt burgemeester Karlos Callens in TV-Familie. "Laura woont drie huizen van het mijne, dus ik zie haar regelmatig."

"Ze zei me dat ze mensen in het dorp voor het hoofd had gestoten met een uitspraak over Ardooie op de radio. En dat sommigen daar op Facebook nogal lelijk op hebben gereageerd. Ze heeft ook gezegd dat die ongelukkige uitspraak haar voor een stuk in de mond is gelegd. Dus, ik neem haar dat niet kwalijk."

"Het aantal mensen dat wél zwaar tilde aan die uitspraak... dat zijn maar een paar tientallen Ardooienaars volgens mij. Zéker niet gans de gemeente, hé. Maar dat er in onze gemeente niks te beleven valt, dat meende Laura Lynn niet echt. Ik ben er zeker van dat die uitspraak haar is ontlokt. Want er is in onze gemeente elke week wel iets te beleven. Ja, heel veel activiteiten in Ardooie."

Burgemeester Callens doet ook een oproep aan alle inwoners van Ardooie. "Stop met zo te doen tegen Laura Lynn. Als burgemeester wil ik natuurlijk niet dat mensen haar uitschelden, maar ik kan daar weinig tegen doen, hé. Ik kan moeilijk borden hangen langs de wegen met `Wees lief voor Laura Lynn!''

"De enkelingen die Laura Lynn hebben uitgescholden, hebben het waarschijnlijk iets te fel opgenomen voor onze gemeente. Hopelijk is die commotie nu voorbij en kunnen we weer in alle vrede verder in onze prachtige gemeente."