VTM

“Zoveel verdriet gehad als ik Klaasje, Hanne en Marthe bezig zie. Dat doet nu nog pijn”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Jasmine Vermassen (27) heeft het nog steeds moeilijk als ze Hanne, Klaasje en Marthe bezig ziet. De dochter van strafpleiter Jef Vermassen nam zelf ook deel aan ‘K3 zoekt K3’.

“Ik had zoveel verdriet nadien, verschrikkelijk! En ik vind dat zelfs nu, bijna drie jaar later, nog áltijd keispijtig”, zegt Jasmine in TV-Story. 

“Als ik Hanne, Klaasje en Marthe bezig zie, zou ik dat ook wel willen (glimlacht). Het is misschien onnozel dat ik daar nog zoveel mee bezig ben, maar ik ben nu eenmaal een heel gevoelig persoon. Nadien heb ik ook nog deelgenomen aan The Voice van Vlaanderen, maar ook daar moest ik net voor de Blind Auditions naar huis.”

“Ik vind het gewoon fantastisch als je mensen kunt raken met muziek. Ik vind het geweldig als ik liedjes van K3 zing en de kinderen dan blij zie kijken. Als juf voel ik dat ook in de klas."

"Over dát gevoel gaat het, niet over zomaar in de belangstelling willen staan. Als ik met mijn vriendinnen op stap ga, ben ik altijd de zotte doos. Niet om op te vallen, hé. Ik ben gewoon zo.”