Vrouw (72) rijdt zich vast, vlak naast E40 vast in modder en komt dan ten val in moeras. Dagenlang levert ze een doodstrijd: “Dit is een verschrikkelijke dood”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Een 72-jarige vrouw is zondag dood teruggevonden na een tragisch ongeval. De vrouw leverde een vreselijke doodstrijd die ze uiteindelijk verloor.

De vrouw kwam met haar auto vast te zitten in een moerassig gebied in het Vlaams-Brabantse Affligem, vlak naast de E40. Voor Angelina De Heyn, afkomstig uit Lembeek bij Halle, het begin van het einde. 

“Toen ze uit haar wagen stapte, is ze wellicht gevallen in het kniehoge water en verdronken”, vertelt schoondochter Sara in Het Nieuwsblad. “Haar laatste momenten moeten verschrikkelijk geweest zijn. Mogelijk was ze al dagen eerder verongelukt. We weten het niet.” 

Verloren gereden
Voor zover we konden reconstrueren moest ze in de buurt van Affligem zijn voor een cursus bloemschikken, maar was ze ver­loren gereden door wegenwerken.”

Het waren twee mountainbikers die Angelina dood aantroffen in een moerasgebied in Affligem, op enkele tientallen kilometers van haar huis. Haar auto stond even verderop, vastgereden in de modder.