Horror voor de ouders van vier maanden oude Flynn: Hun baby sterft in de crèche in Heist-Op-Den-Berg

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
De ouders Flynn De Smet, vier maanden oud, leven in een nachtmerrie. Afgelopen woensdag is hun baby gestorven in de créche.

Vorige woensdag werd hij om 13.50u slap uit zijn bedje gehaald door een verzorgster van crèche Boembaloeba, meldt Het Laatste Nieuws. "Flynn ging sinds drie weken naar Boembaloeba, op amper vijf minuutjes rijden van hier", merkt mama Sigrid (32) op. 

Goed gevoel
"Ik had er direct een goed gevoel bij: een warme, niet al te grote opvang, en hij moest maar tot 14.30u blijven, want ik ben momenteel nog werkzoekend in de horeca. De eerste drie weken zijn perfect verlopen."

Telefoontje
Tot het afgelopen woensdag dramatisch mis ging. "Ik kreeg een telefoontje van de crèche. Over een ambulance, en niet meer wakker worden, ik begreep het maar half, want ik stond aan een rumoerige kassa. Maar ik voelde meteen in mijn hart: ik moet wég. Naar Flynn." 

Infuus
"Bijna een uur hebben ze hem nog proberen te reanimeren. Ik heb zelf gezien hoe onze Flynn op het laminaat lag, met de mensen van de MUG rondom hem", pikt papa Kristof (35) in. "Ik hield het infuus omhoog dat ze hadden gestoken, het voelde als een slechte film, want je beseft amper wat er gebeurt. Daarna is hij nog naar het UZA in Edegem gevoerd. "

Geruchten
Er zijn intussen geruchten in de gemeente dat Flynn gestikt zou zijn in zijn eten.  "Of dat Flynn te warm was aangekleed. Het zijn veronderstellingen van mensen die de MUG hebben zien staan, en een paar mogelijkheden opsommen die dan een eigen leven beginnen te leiden in een gemeente als deze", zegt Sigrid.

Enorme schock
"Ze hebben ons meteen gevraagd om elke dag iets van ons te laten horen, omdat ze zich daar beter bij voelen. Ook voor hen is dit een enorme shock. En terwijl wij meteen warm zijn opgevangen door Slachtofferhulp, moesten zij vorige woensdag gewoon verder werken tot zes uur 's avonds, want alle kindjes zaten natuurlijk nog in de crèche en moesten verzorgd worden. "