VTM

Ex-Miss België: “Ze wilden mij koppelen aan prins Laurent want die had een oogje op mij. Hij vroeg zelfs mijn gsm-nummer”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Over het verleden van prins Laurent is niet alles zo duidelijk. Is hij bijvoorbeeld de vader van Wendy Van Wantens zoon Clément?

Anke Van dermeersch (45) heeft een boek geschreven. In dat boek schrijft de ex-miss België dat Open VLD-politicus Herman De Croo (80) haar wilde koppelen aan prins Laurent (54).

“Kort nadat ik mijn studies had afgerond - ik was toen nog niet getrouwd - werd ik door Herman De Croo geïnviteerd op z'n kantoor in Brussel. Ik dacht dat de VLD me wilde opvrijen, en dat klopte ook. Maar tot mijn verbazing was er ook iemand aanwezig die een oogje op me had. Laurent dus”, vertelt Anke in Dag Allemaal.

Rok
“Hij was charmant en grappig en haalde z'n beste Nederlands boven. Het gesprek ging snel over de lengte van mijn rok. 't Was de periode dat ik in de clinch lag met de Orde van Advocaten door de minirokken die ik droeg. Laurent vond dat grappig. Hij sloofde zich uit voor mj en dat was best lief en aandoenlijk.”

“De prins vroeg mijn gsm-nummer, maar ik liet hem verstaan dat ik daar niet van gediend was. Vrouwen in het Westen trouwen uit liefde, hé.”