Labrador Beau Toux werd geboren met een misvormde schedel en ogen. Zijn baasje droeg geen zorg voor hem. Gelukkig kreeg Beaux een nieuwe thuis, maar toen kwam er vreselijk nieuws

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
De labrador Beau Toux heeft nog maar weinig geluk gekend in zijn leven. Hij werd geboren met een misvormd gezicht.

Er werd toch een baasje gevonden die hem wilde opvoeden. Al snel werd duidelijk dat zijn katten geen hond in de buurt wilde. Beau werd dan maar éénzaam opgesloten in een hok waar hij zelfs geen kussentje had om op te slapen.

Nieuwe thuis
Uiteindelijk vond Beau, zes jaar intussen, toch een nieuw, zorgzaam baasje. Jamie Hulit bood zich aan om Beau een nieuwe thuis te geven. Allereerst ging ze met haar nieuwe hond naar de dierenarts.

Slecht nieuws
Die had geen goed nieuws. Beau had last van hartworm die de lever zou aantasten. Voor een operatie was de hond te zwak. Er werd gevreesd voor het leven van de hond, maar uiteindelijk slaagde Beau er zich toch door.

Thuis
Nu deelt de hond het huis met Rirley, een andere labrador. “Ze zijn zo gelukkig samen”, vertelt Hulit. “Beau houdt Rirley, die al wat ouder is, jong. Ik zie Beau ook helemaal opfleuren. Ze is nergens liever dan thuis.”